Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Payets självsäkerhet inför galan - tog med sig resväska för pokalerna

Foto: Scanpix

Förra veckan så höll West Ham sin egna fotbollsgala. Flera personer höjde på ögonbrynen när Dimitri Payet inför kom bärande på en stor resväska.
- Det är för alla mina priser, sade han självsäkert. 

West Ham har stått för en mycket stark säsong och ligger sexa i Premier League med fortsatt chans på europaspel nästa år. En av de starka faktorerna till lagets framgång är Dimitri Payet som hämtades in från Ligue 1 inför säsongen. 

Förra veckan när klubben höll sin egen fotbollsgala så visste nog de flesta på förhand att fransmannen skulle ta hem en del pokaler - något som även 29-åring själv var väl medveten om. Nu har hans lagkamrat Andy Carroll avslöjat att Payet var så säker på att plocka hem priserna att han tog med sig en resväska för att kunna ta hem alla pokaler. 

- En i laget frågade: "Varför har du en resväska med dig?", och Dimitri svarade: "Det är för alla mina priser!". Vi visste alla att han inte bara skulle vinna ett pris - men han var väldigt självsäker, säger Carroll enligt Goal.

Mittfältaren som i år gjort succé i London-klubben tilldelas utmärkelserna Årets spelare, Spelarnas val av den bästa spelaren, Årets mål, Årets nyförvärv samt Lagets skyttekung.

Publicerad 2016-05-07 kl 12:10
Annons
Annons
Annons