Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Pepe Reina: "Jag svär inte evig trohet till någon"

Pepe Reina gillar Liverpool.
Men:
- Jag svär inte evig trohet till någon, säger målvakten.

I takt med att Liverpools problem eskalerade under inledningen av säsongen började det också snackas rejält om den spanske keepern. Både Manchester United och Arsenal har pekats ut som tänkbara nya adresser, och inför morgondagens superfajt mot de förstnämnda häller Reina verbal bensin på spekulationernas flamma.

- Jag annonserar inte att jag slutar – långt därifrån. Jag har sagt många gånger att jag trivs i både klubben och landet. Men jag är inte beredd att svära evig trohet till någon. Det är omöjligt. Den spelare som säger något annat ljuger, säger Reina.

Han fortsätter:
- Jag kan inte säga så mycket för jag har kontrakt med Liverpool. Men livslång kärlek existerar inte. Ingen människa är mästare över sitt eget öde. När en spelare tillhör en klubb ska han ge allt för den – mer kan du inte begära.

Enligt Pepe Reina beror hans framtid på två saker. Hur den här säsongen slutar, och vilka signaler ägarna skickar ut om framtiden.
- Allt har att göra med hur konkurrenskraftiga vi blir. Men jag skulle aldrig säga: ”Jag flyttar inte”, för sådana saker vet jag helt enkelt inte. Framför allt vill jag se på ledningens ambitioner. Förhoppningsvis är de generösa i sina försök att bygga ett bättre lag, men vi känner alla till de ekonomiska förutsättningarna, säger 28-åringen.

Publicerad 2011-03-05 kl 15:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons