Peterson briljant på Anfield - två mål för Liverpools U21

Kristoffer Peterson hade en mycket bra fredagskväll på Anfield med två mål för Liverpools U21-lag.

Den 19-årige svenske yttern var tongivande när Liverpool vann och klev upp som etta i U21-serien. Peterson svarade för två mål och en assist i 4-1-segern mot Norwich.

Först passade han fram lagkamraten Jack Dunns 2-1-skott i slutet av andra halvlek, och sedan slog han själv till två gånger om inom loppet av några minuter. Vid 3-1 tog Peterson emot en passning av Jordan Rossiter, vände upp med ryggen mot mål och tryckte in bollen i ena burgaveln.

Till sist rundade Peterson målvakten och satte spiken i kistan till 4-1 i öppet mål.

Publicerad 2014-04-04 kl 22:14