Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Peterson efter USA-beskedet: "Jag vet inte om jag varit gladare i mitt liv"

Foto: SCANPIX

Efter matchen mot Preston fick Liverpool-svensken Kristoffer Peterson beskedet att han skulle få följa med på lagets USA-turné - trots att han först petades.
- Jag fick ont i käken så glad jag blev, säger Peterson till fotbollskanalen.se.

Kristoffer Peterson har imponerat under Liverpools försäsong och gjorde i onsdags sitt första A-lagsmål för klubben. Trots det lämnades utanför den trupp som åker på lagets USA-turné. Under lördagen mötte Liverpool Preston och på nytt fick Peterson hoppa in. Och då tackade 19-åringen för förtroendet genom att göra mål igen. I omklädningsrummet efter matchen kom så beskedet från Brendan Rodgers - packa väskan, du får följa med Kristoffer!
- Jag blev rätt chockad när han sa det faktiskt. Det kom som en blixt från klar himmel, jag var inställd på att jag inte skulle få åka och sen fick jag göra det. Jag vet inte om jag varit gladare i mitt liv om jag ska vara ärlig, säger Peterson till fotbollskanalen.se.

Under de två träningsmatcherna har Brendan Rodgers imponerats av svensken. I en intervju med BT Sport sa Liverpool-tränaren att Peterson varit utmärkt, och att han därför belönas med en plats till USA-turnén.
- Det är såklart väldigt smickrande att höra att han har sagt så. Men man kan inte tänka på det man ser och hör utan det ända jag kan tänka på är att göra mitt bästa varje dag. Och om chansen kommer nu på USA-turnén ska jag förbereda mig så mycket jag kan för att ta vara på den.

Trots glädjen över beskedet så vill Kristoffer Peterson inte bygga upp några förväntningar inför turnén.
- Om jag går runt och tänker på att ´nu kommer jag att få spela mot Roma´ och sen kanske inte det händer, då blir jag besviken. Och jag har inte råd att vara besviken. Det har jag lärt mig, jag har gjort det misstaget innan.

Det glada beskedet ser svensken som ett besked på att det hårda jobb han lagt ner nu ger utdelning. Och det sporrar Peterson till att jobba ännu hårdare.
- Nu jävlar lägger vi i en växel till liksom. Visst jag har levt extremt i att försöka bli fotbollsproffs men nu tänker jag att nu tar vi det här till en ny nivå och lägger i ännu en växel. Jag är absolut inte nöjd utan jag vill nå hur mycket längre som helst, säger Peterson till fotbollskanalen.se

I morgon åker Kristoffer Peterson och resten av Liverpool till USA där man möter Roma, Olympiakos, Manchester City och Milan.

Publicerad 2014-07-19 kl 21:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons