Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Pique tror att Fabregas återvänder till Barca

Gerard Pique känner Cesc Fabregas sedan deras gemensamma tid i Barcelonas ungdomslag. Nu tror han att Arsenalspelaren kommer återvända till Barca – precis som han själv gjorde.

Fram till 2003 spelade de jämnåriga Cesc Fabregas och Gerard Pique tillsammans i Barcelonas ungdomslag. Sedan lämnade Fabregas klubben för Arsenal och året efter flyttade Pique till Manchester United. 2008 gjorde Pique comeback i den katalanska klubben och han tror att Fabregas förr eller senare gör samma sak.
- Det sker när tiden är rätt. Det kommer ett läge när Cesc kommer att tänka att hans tid i Arsenal är klar och att det är dags för en ny miljö eller att han vill återvända till Barcelona. Det är ett beslut som måste tas av honom själv, av Arsenal och av Barcelona, om de fortfarande vill att det blir så. Men jag tror att han kommer tillbaka, säger han enligt the Independet.

För egen del tyckte han att det gick smidigt att vända hem.
- För mig tog det två, tre månader innan anpassningen var klar. Jag kände så många spelare sedan tidigare och det hjälpte mig. Det är ett väldigt välmående omklädningsrum – ett som du vill vara en del av.

Publicerad 2011-03-19 kl 12:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons