Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

PL-stjärnan misstänkt för samlag med 15-årig flicka

Foto: Scanpix

Enligt The Sun greps idag Sunderlands mittfältare Adam Johnson misstänkt för att ha haft samlag med en 15-årig flicka.
– Han har blivit arresterad och hävdar att han haft en relation med flickan, säger en källa till tidningen.

Det är den engelska tidningen The Sun som idag rapporterar om att Sunderlands mittfältare Adam Johnson idag greps av polis, misstänkt för att ha haft samlag med en 15-årig flicka.

Enligt tidningen så ska tre polisbilar, en van samt flera civilklädda poliser varit vid mittfältarens hus under dagen och arresterat spelaren. En granne till Jonhson ska ha pratat med The Sun och kommenterade:

– Den huvudsakliga aktiviteten skedde imorse här mellan 9.15 och 9.35. Vad jag vet så bodde han med sin flickvän, sa grannen till tidningen.

Enligt en annan mer initierad källa till tidningen ska spelaren hävda att han haft en relation med den 15-årige flickan.

– Han är anhållen av polisen och hjälper nu utredarna med att reda ut deras frågor. Han hävdar att han haft en relation med flickan som är 15 år.

Nu ikväll gick Sunderland ut med ett pressmeddelande angående situationen. Man bekräftade att Adam Johnson är avstängd i väntan på utgången av polisutredningen.

Johnson som började sin karriär i Middlesbrough innan han gick över till Manchester City 2010. Mittfältaren skrev på ett fyraårskontrakt för Sunderland 2012.

Mittfältaren har tolv landskamper med det engelska landslaget.

Publicerad 2015-03-02 kl 20:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons