Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

PL-svensken vill till Holland

Foto: SCANPIX/Fulhamfc.com

Dino Islamovic har provspelat för holländska PEC Zwolle och gjorde ett starkt intryck. Klubben vill nu ha spelaren - antingen på lån eller på en permanent övergång.

- Det hänger på Fulham just nu, säger spelarens agent Fabio Alho till Fotbollskanalen.se

Dino Islamovic gjorde förra veckan mål för Fulhams A-lag när laget mötte AEL Limassol. På tisdagen slog svensken till igen mot APOEL Nicosia. Men nu kan anfallaren vara på väg bort från klubben - redan innan han gjort ligadebut för dem. 19-åringen har provspelat för holländska PEC Zwolle och gjort ett starkt intryck på klubben där.

- Vi kommer att göra allt för att få Dino till Zwolle, sa sportchefen Gerard Nijkamp tidigare i somras till Voetbal International.

När Fotbollskanalen.se får tag i Islamovics agent Fabio Alho bekräftar han intresset.

- De försöker få honom till klubben. Antingen på lån eller en permanent övergång. Men Dino gör det väldigt bra i Fulham, han gjorde mål i går (mot APOEL Nicosia). Fulham står inför ett svårt beslut om de vill släppa honom, säger Fabio Alho.

Under sommaren har anfallaren gjort mängder av mål för Fullhams U21-lag bland annat har han gjort två mål mot Porto och två mål mot Reading och varit en av de viktigaste kuggarna i laget. Tack vare det har Islamovic flyttats upp till A-lagets försäsong där han alltså fortsatt sin goda form.

Dino Islamovic kom till Fullham 2012 som en av Malmö FF:s största talanger men har bara spelat i U21-laget. Inför hösten är det viktigaste för honom att spela matcher varje vecka på högsta möjliga nivå.

- Just nu är det lite för tidigt för att spela i Fulhams A-lag då han bara är 19 år. Han skulle kunna fortsätta spela i Fulhams U21-lag men om han får välja mellan det eller att spela på högsta nivån i Holland mot klubbar som Ajax och Feyenoord så väljer han såklart Holland. Men det beror inte på vad han vill utan vad Fulham vill, säger Alho till Fotbollskanalen.se

När kan vi förvänta oss att klubben har bestämt sig?

- Såklart vill jag att något beslut är klart så fort som möjligt men av erfarenhet kan jag säga att det tar lite längre tid än vad man vill. Förhoppningsvis är något klart innan transferfönstret stänger. Antingen att han är kvar eller om han flyttar.

Dino Islamovics kontrakt med Fullham går ut i juni 2014. Svenske anfallaren Denni Avdic, som nu är klar för AZ, spelade i PEC Zwolle under den förra säsongen.

Publicerad 2013-08-07 kl 13:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons