Flera spelare vilades och de som spelade gick på halvfart.
Då fick Liverpool bara 0-0 mot Stoke.
Ett Stoke som trots poängen nu är ytterst nära att åka ur Premier League.
- Jag hatar att vara beroende av andra lag, men det är så det är, säger Stokes Joe Allen.

Efter en imponerande 5-2-seger mot Roma i Champions League i veckan, så vilade Liverpool flera spelare hemma mot nästjumbon Stoke, då returen mot Roma spelas redan kommande onsdag.

Anfallsstjärnan Mohamed Salah startade dock.

Redan i den femte minuten ryckte sig just Salah till sig ett friläge. Egyptierns chipp gick dock utanför Jack Butlands vänstra stolpe.

I den 33:e minuten hade Salah återigen en fin chans, men frisparken gick strax utanför stolpen.

Strax före paus trodde Liverpool-fansen att 1-0 kom. Skadeförföljde Danny Ings, som förra helgen gjorde sitt första Premier League-mål på 930 dagar, tryckte dit bollen, men var ett par decimeter offside.

Under stora delar av den andra halvleken skapade varken The Reds eller Stoke någonting nämnvärt. Det hettade dock till på slutet.

Med tre minuter kvar av ordinarie tid satte Georginio Wijnaldum in ett inspel på armen på Stoke-backen Erik Pieters arm, dock utan åtgärd av domaren.

Minuten senare var Stoke centimeter från att ta ledningen, men Ryan Shawcross missade precis inspelet.

Matchen blev mållös och nu är Stoke ytterst nära att få spela Championship till hösten. Med två matcher kvar att spela har laget tre poäng upp till Swansea över strecket, som i sin tur har två matcher mer att spela.

- Stoke hade en hel del tur i ett par situationer. Men, 0-0 och inga skador, så det är bara att köra på, säger Liverpool-tränaren Jürgen Klopp enligt BBC.

Stokes mittfältare Joe Allen var desto dystrare.

- Jag hatar att vara beroende av andra lag, men det är så det är. Vi får hoppas på lite tur, förhoppningsvis gör vår poäng i dag att de andra lagen i alla fall blir lite pressade, säger Allen till Sky Sports.

Liverpool: Karius - Alexander-Arnold, Klavan, van Dijk, Moreno - Gomez, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Ings.

Stoke: Butland - Zouma, Shawcross, Martins Indi, Pieters - Bauer, Allen, Ndiaye, Shaqiri - Crouch, Diouf.