POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Pochettino: "Osäker om det blir några nyförvärv"

Foto: Bildbyrån

Premier League-konkurrenterna har investerat stort under sommaren - men Tottenham står fortfarande utan något tillskott.
- Jag är osäker om vi kommer att värva någon, säger tränaren Mauricio Pochettino till BBC.

Premier League-klubbarna har tillsammans spenderat över tio miljarder kronor under sommarfönstret. Å ena sidan har vi Jürgen Klopps Liverpool som plockat in en drös stornamn - i andra änden har vi Tottenham som, med med tio dagar kvar till att fönstret stänger, fortfarande inte har förstärkt truppen.

I förra veckan dementerade Tottenhams tränare Mauricio Pochettino ryktena som kopplade ihop klubben med en återförening med Real Madrids Gareth Bale. Han passade även på att berätta att klubben var ute efter nyförvärv.

I en intervju med BBC, som publicerades på tisdagen, låter det mer osäkert.

- Jag är osäker om vi kommer att värva någon. Vi arbetar på det - men jag kan inte säga om det inte blir några spelare eller om det blir en, två, tre eller fyra till och med, säger Pochettino till BBC.

- Det är visserligen sant att transferfönstret snart stänger men jag vet att klubben gör sitt bästa för att hjälpa gruppen som är ansvarig för övergångar att förstärka truppen och hjälpa oss att nå de mål vi har den här säsongen.

På frågan hur han ser på att Premier League-fönstret stänger tidigare än för resterande europeiska ligor svarar Pochettino att "det är en nackdel".

- Nu är det visserligen samma situation för alla. Jag vet inte om resten av klubbarna är nöjda med beslutet, men personligen tycker jag inte att det är bra.

Publicerad 2018-07-31 kl 16:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå