Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Pochettino: "Vi måste resa oss”

Foto: SCANPIX

Tottenham upplevde en mardrömsvecka med två cuputtåg.
Nu menar Mauricio Pochettino att laget behöver hitta tillbaka snabbt.
- Vi måste resa oss, säger managern enligt Sky Sports.

I torsdags åkte laget ur Europa League och i söndags var Chelsea numret för stort i ligacupfinalen. Tottenhams vecka var allt annat än lyckosam och nu menar lagets tränare Mauricio Pochettino att de måste lyfta sig och se framåt.

- Jag har alltid sagt att vi blickar mot nästa match. Nu har vi tolv matcher kvar och vi behöver avsluta säsongen starkt. Det är vår målet och vi behöver tre poäng mot Swansea. Vi behöver lyfta spelarna och övertyga de att det här är den viktigaste matchen.

- Det är svårt då förhoppningarna var stora inför finalen men vi måste glömma det och fokusera på framtiden. Vi har bara en tävling att fokusera på och vi behöver de tre poängen, säger Pochettino.

Managern betonar svårigheten i att komma tillbaka efter förlusten, men att känslorna samtidigt är blandade.

- Det var svårt, det är verkligheten. Vi är missnöjda över resultatet och det var en tuff dag efter finalen också, eftersom vi dels var besvikna men samtidigt nöjda över att vi gjorde vårt bästa och att insatsen var bra. I matchen som väntar är det en bra möjlighet att förbättra oss och växa. De tre poängen är viktiga eftersom vi behöver uppleva bra känslor och att matchen i sig är betydelsefull, säger Mauricio Pochettino enligt Sky Sports.

Publicerad 2015-03-03 kl 17:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons