Pogba med drömmål när United vände och vann mot West Ham

Manchester United såg ut att gå mot en ny missräkning.
Då stod Paul Pogba för ett drömmål när United vände underläge till vinst på tre minuter.
27-åringens andra ligamål i Premier League sedan april 2019.
- Toppklass från Pogba. Koncentration genom hela avslutet. Jag är så glad för hans skull, säger Solskjær enligt BBC.

Ole Gunnar Solskjær och Manchester United har fått en trög start på ligaspelet. Under lördagens match mot West Ham placerade sig klubben tia i tabellen. I halvtid såg United ut att gå mot ännu en missräkning men Trion Paul Pogba, Mason Greenwood och Marcus Rashford ville annat.

Hemmalaget West Ham fick en kalasstart - trodde de. Redan efter fem minuter spelade satte Jarrod Bowen ledningsmålet men domaren var snabb och höjde flaggan för offside - men det var West Ham som skulle spräcka nollan först.

På en hörna i den 38:e minuten nickade Tomas Soucek in 1-0 för David Moyes West Ham - inför 2000 supportrar på läktaren. Ett ledningsmål som stod sig till halvtid.

I den andra halvleken vände Manchester United på steken - på tre minuter. På ett inspel från höger i den 65:e minuten slog Paul Pogba till direkt och skruvade in bollen elegant i högra krysset - ett mycket vackert mål. 27-åringens andra ligamål i Premier League sedan april 2019. Tre minuter senare tog Mason Greenwood elegant emot bollen i straffområdet, vände sig om och sköt in ledningen för United.

Men United var inte klara där. Med drygt tio minuter kvar av matchen blev Marcus Rashford frispelad och chippade iskallt in 3-1 för ”The Red Devils”.

I och med Manchester Uniteds seger klättrar laget från tia till fyra i tabellen. West Ham sjua.

West Ham: Fabianski - Coufal, Balbuena, Ogbonna, Cresswell, Masuaku, Rice, Soucek, Bowen, Fornals, Haller.

Manchester United: Henderson - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles, McTominay, Pogba, Greenwood, Van de Beek, Martial, Cavani.