POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
4v

Pogba: "Vi visade inte respekt mot oss själva, klubben eller fansen"

Foto: Bildbyrån.

Manchester United föll i går med 4-0 mot Everton.
Paul Pogba anser att laget stod för en respektlös prestation. 
- Vi visade inte respekt mot oss själva, klubben eller fansen, säger han till Sky Sports. 

Manchester United föll i går med 4-0 mot Everton i Premier League. Efteråt bad bland annat tränaren Ole Gunnar Solskjær och målvakten David De Gea om ursäkt till lagets supportrar. I en lång intervju med Sky Sports, så gör nu Paul Pogba detsamma. 

- Jag vill inte vara hård i mitt ordval, men vi vill inte se ut som vi gjorde i går eftersom att kroppspråket inte var tillräckligt bra för den här tröjan. Du ska förtjäna att vara här och ge ditt liv på planen. Du måste jobba och svettas för den här tröjan och verkligen ge allting, säger han till Sky Sports. 

- Jag vet att det inte är tillräckligt, men fansen vill ha en reaktion från spelarna och det enda sättet är att be om ursäkt till dem och ge allt på planen, att göra sitt bästa, skapa chanser, göra mål, försvara och jobba för laget. Vi kan förlora matcher, men med en bra prestation och med stolthet på planen, fortsätter han. 

Fransmannen kan inte riktigt beskriva vad som gick fel i matchen. 

- Jag önskar att jag visste. Det var detaljerna, beslutsamheten, mod och allting som vi hade när tränaren kom in, säger han. 

- Det vi gjorde där, det var som ett annat lag och det var inte bra. Det var inte bra för Manchester United, inte bra för klubbens historia och inte för fansen. Inget av det vi gjorde var bra, fortsätter han. 

Pogba anser att lagets prestation var respektlös mot klubben och dess fans. 

- Jag vill inte vara respektlös och jag är inte respektlös mot Everton, men så som vi spelade och min egen, lagets och allas prestation var respektlös. Vi visade inte respekt mot oss själva, klubben eller fansen, säger han. 

- Det vi gjorde på planen var inte respektfullt mot lagkamraterna, mot ledarstaben, mot människorna, mot materialförvaltaren, mot alla. De ger, genom sitt arbete, sitt liv för oss, för laget och för klubben. Vi gav inte tillbaka glädje till dem och det är därför vi är arga på oss själva. Vi vill göra och ska göra det bättre. Det ska vara reaktioner, fortsätter han. 

Samtidigt vill han inte fastna allt för mycket i förlusten, då han i stället vill blicka framåt mot onsdagens derbymöte med Manchester City på Old Trafford. 

- Allt gick fel, men det viktgiaste är mentaliteten som man har på planen. Den måste förändras. Nu är det i det förflutna och vi kan inte stanna i det eftersom att det ger en huvudvärk. Du måste tänka på nästa match och göra det bättre, säger han. 

- Vi är båda i ett race för något - de för titeln och vi för Champions League och en fjärde- eller tredjeplats. Det kommer att bli en tuff och viktig match, fortsätter han. 

Manchester United är placerat på sjätteplats i ligatabellen i Premier League. 

Publicerad 2019-04-22 kl 23:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå