POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
3v

Pogbas svar efter rasistiska kommentarerna: "Motiverad för att kämpa för nästa generation"

Foto: Bildbyrån.

Paul Pogba blev utsatt för rasism efter straffmissen mot Wolves.
Nu uttalar han sig, via ett inlägg på Twitter, om ämnet.
"Rasistiska förolämpningar är okunnighet och gör mig bara starkare och mer motiverad att kämpa för nästa generation", skriver stjärnan. 

Manchester United-stjärnan Paul Pogba missade i måndags en straff mot Wolverhampton och blev efter matchen utsatt för rasism i sociala medier. Manchester United tog under tisdagen ställning och fördömde kommentarerna, samtidigt som Pogba nu själv väljer att gå ut och uttala sig om ämnet. 

Pogba skriver, i ett inlägg på Twitter, att han, med anledning av de rasistiska kommentarerna mot honom, blir mer motiverad att kämpa mot problemet. 

"Mina förfäder och mina föräldrar offrade sig för att min generation skulle få vara fri i dag, kunna arbeta, ta bussen, spela fotboll. Rasistiska förolämpningar är okunnighet och gör mig bara starkare och mer motiverad att kämpa för nästa generation", skriver han på Twitter. 

Pogba är inte ensam den här säsongen om att ha blivit utsatt för rasism. Även Tammy Abraham fick ta emot hat efter en straffmiss mot Liverpool i Community Shield, samtidigt som Marcus Rashford också blev attackerad efter lördagens straffmiss mot Crystal Palace. 

Publicerad 2019-08-25 kl 15:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå