Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

“Pompey” förnekar tvångsförvaltning

Portsmouth förnekar att den dåliga ekonomin skulle göra att klubben är nära tvångsförvaltning och kallar det ”ondskefulla rykten”. ”Klubben ska inte tvångsförvaltas", skriver klubben i ett uttalande.

Det har varit turbulens i den sydengelska klubben hela säsongen med tre ägare och två managers redan under hösten. Även på planen har det gått illa och laget ligger sist i Premier League.

Nu menar dock klubben själv att det ekonomiska läget har stabiliserats. Detta trots att flera tidningar rapporterar om att klubben riskerar tvångsförvaltning och att vd Peter Storrie har lämnat sin post.

“Ägaren och styrelsen i Portsmouth är besvikna på felaktiga mediespekulationer om klubbens finanser och hotet om tvångsförvaltning”, skriver klubben i ett uttalande.

” Ali Al Faraj och hans kompanjoner tog över driften av klubben och ärvde en verksamhet som har stora skulder. Att styra upp finanserna har varit högsta prioritet sedan Al Faraj kom in och betalade spelarna innan man tog över klubben från Sulaiman Al Fahim”.

Publicerad 2009-12-10 kl 13:00
Annons
Annons
Annons