Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Pontus Jansson siktar på Premier League och Zlatan - "Han kanske är rädd för mig"

Pontus Jansson har blivit en kultfigur i Leeds på rekordtid. Efter att ha gjort övergången permanent tar han nu sikte på att ta Leeds tillbaka till Premier League och möta Zlatan Ibrahimovic.

Det är i en intervju med Yorkshire Evening Post som Jansson pratar om sina mål med sin nya klubb och hur han ser på att eventuellt möta landsmannen Zlatan Ibrahimovic för blott andra gången, efter att ha skrivit på för en permanent övergång till klubben.

- Jag har haft siktet inställt på Premier League sedan dagen jag kom hit. Vi är på rätt väg. Vi spelar bra fotboll och vinner även när vi inte spelar bra. Det är vad bra lag gör.

Skulle Leeds spela i Premier League nästa säsong skulle Jansson kunna ställas mot landsmannen Zlatan Ibrahimovic, något som bara skett en gång tidigare, när Malmö mötte Milan.

- Jag raderade Zlatan fullständigt i den matchen, så han kanske är rädd för mig, säger Jansson skämtsamt.

Svensken har hyllats för mycket under sin korta tid i klubben, men en sak som managern Garry Monk gillar är hur Jansson varit tongivande att få klubben att komma närmare fansen igen.

- Det är viktigt att ha spelare med den typen av känsloband till supportrarna. Det har lyft gruppen och vår relation till våra supportrar. 

Publicerad 2017-02-04 kl 14:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons