Premier League-debut för Sema - hoppade in i Watfords premiärseger

Ken Sema lämnade nyligen Östersund för Watford.
I kväll gjorde han ligadebut i 2-0-segern mot Brighton.

Ken Sema, 24, lämnade tidigare i sommar Östersunds FK för flytt till England och spel med Watford i Premier League. Han blev därmed klubbens andra svenske spelare efter Pontus Dahlberg, som sedan tidigare var klar för flytt till klubben.

I kväll fick svensken inleda premiärmatchen mot Brighton & Hove Albion på bänken i Premier League och fick därmed från långsidan se Watford ta ledningen i den 35:e minuten genom Roberto Pereyra och därefter utöka i andra halvlek till 2-0 genom samma målskytt.

Då var matchen mer eller mindre redan avgjord, när Sema i den 81:e minuten fick beträda planen i stället för Will Hughes som klev av. Han hann däremot inte uträtta särskilt mycket förrän matchen var slut och Watford fick fira seger med 2-0.

Brighton-svenskarna Viktor Gyökeres och Peter Gwargis, som i veckan blev klar för den engelska klubben, fanns inte med i lagets matchtrupp. Gyökeres spelade däremot i går från start, när Brightons U21-lag kryssade mot Liverpool till 0-0.