Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Premier League: Inte säkert de nio andra matcherna kommer spelas

Premier League har goda förhoppningar om att resterande nio matcher i premiäromgången kommer spelas, men kan inte lova någonting.
- Händer någonting mer kan de skjutas upp, säger en talesman för ligan.

Idag kom beskedet att Tottenham-Everton i lördagens premiäromgång får skjutas upp på grund av oroligheterna i London. De övriga nio matcherna som ska spelas ska dock vara utom fara, förutsatt att ingenting mer händer.
Don Johnson, talesman för Premier Leagues, säger till talkSPORT:

- Av den information vi har hittills att döma är jag övertygad om att de andra nio matcherna kommer spelas.

- Premier League har fört samtal med alla medlemsklubbar, de har i sin tur pratat med sina polisstyrkor och de har återkommit ganska säkra på att resterande matcher kan spelas.

- Det hänger naturligtvis på att det inte kommer hända fler incidenter, men som vi har sagt tidigare, runt klockan 19 (svensk tid) kommer vi ge ett definitivt besked om de resterande nio matcherna.

Samtidigt bekräftar Johnson att den uppskjutna matchen mellan Tottenham och Everton kommer spelas så fort som är möjligt:

- Vi vill få den spelad så fort det bara går eftersom det är orättvist mot Tottenham och Everton att hamna på efterkälken direkt.

- Det finns komplicerade faktorer så som Tottenhams involvering i Europa-spelet, men vi kommer arbeta med bägge klubbarna för att få matchen spelad så snart som möjligt.

Publicerad 2011-08-11 kl 15:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons