Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Premier Leagues bästa har nominerats – vem tycker du ska vinna?

I veckan kom nomineringarna till årets spelare i Premier League – och det är idel väntade namn: Rooney, Drogba, Fabregas och Tevez.

Wayne Rooney lär vara favorit till att vinna utmärkelsen efter en fantastisk säsong för Manchester United, där han mer eller mindre burit laget på sina axlar med sina 34 mål totalt. Konkurrensen är dock stenhård.

Cesc Fabregas är den ende mittfältare som är nominerad. Spanjoren gjort sin bästa säsong i Arsenal hittills med 19 mål totalt, och han har både 15 mål och 15 assist i ligan.

Poängbäst i Premier League är dock Drogba som bara gjort ett mål mindre än Rooney i ligan – 25 – och dessutom passat fram till elva mål. Totalt den här säsongen har han gjort 32.

Tevez startade lite segt för Manchester City, men sedan han väl började leverera har han gjort det ordentligt – 27 mål totalt för honom.

Nomineringarna har även kommit till årets unga spelare i England. Priset tilldelas den spelare under 23 som varit bäst under säsongen. Wayne Rooney – som var 23 när säsongen startade – finns med på listan, tillsammans med Cesc Fabregas, James Milner och Joe Hart.

Fotbollskanalen.se

Publicerad 2010-04-17 kl 09:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons