POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
10å

Prica: ”Jag vill lämna Sunderland”

Ryktena vägrar dö ut; Rade Prica är på väg tillbaka till Danmark. Enligt brittiska tabloiden News Of The World är anfallaren på väg till FC Köpenhamn.
- Jag måste flytta, säger Prica.

Rade Prica har fortfarande inte fått starta för Sunderland sedan han köptes från Ålborg för £2 miljoner. Enligt News Of The World är Sunderland berett att sälja Prica till FCK för £500 000, alltså en fjärdedel av vad de betalade.

Sunderlands manager Roy Keane har sagt att det funnits intresse från skandinaviska klubbar och den klubb som oftast figurerar i samband med rykten om Pricas flytt är FC Köpenhamn. Prica själv hyllar danska ligan.
- Danska ligan är den bästa i Skandinavien så det hade varit bra att spela där. Men jag väntar och ser vad som händer i januari, säger Prica som vann den danska skytteligan 2007 i Sunday Sun.

Danska klubbar ska i somras ha varit intresserade av att låna Prica från Sunderland, men själv hoppas han på en permanent flytt.
- Som det är nu kan jag inte stanna här. Jag måste flytta. Jag måste få a-lagsfotboll någonstans, säger han.

Pricas Sunderlandvistelse började bra med mål i sitt första inhopp. Sedan dess har det inte blivit mycket spel. Han har inte varit med i Sunderlands trupp I Premier League sedan i mars då han satt på bänken mot Chelsea. Enda speltiden den här säsongen är fem minuter i en reservlagsmatch mot Hull.

Publicerad 2008-10-12 kl 20:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå