Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Prica: ”Jag vill lämna Sunderland”

Ryktena vägrar dö ut; Rade Prica är på väg tillbaka till Danmark. Enligt brittiska tabloiden News Of The World är anfallaren på väg till FC Köpenhamn.
- Jag måste flytta, säger Prica.

Rade Prica har fortfarande inte fått starta för Sunderland sedan han köptes från Ålborg för £2 miljoner. Enligt News Of The World är Sunderland berett att sälja Prica till FCK för £500 000, alltså en fjärdedel av vad de betalade.

Sunderlands manager Roy Keane har sagt att det funnits intresse från skandinaviska klubbar och den klubb som oftast figurerar i samband med rykten om Pricas flytt är FC Köpenhamn. Prica själv hyllar danska ligan.
- Danska ligan är den bästa i Skandinavien så det hade varit bra att spela där. Men jag väntar och ser vad som händer i januari, säger Prica som vann den danska skytteligan 2007 i Sunday Sun.

Danska klubbar ska i somras ha varit intresserade av att låna Prica från Sunderland, men själv hoppas han på en permanent flytt.
- Som det är nu kan jag inte stanna här. Jag måste flytta. Jag måste få a-lagsfotboll någonstans, säger han.

Pricas Sunderlandvistelse började bra med mål i sitt första inhopp. Sedan dess har det inte blivit mycket spel. Han har inte varit med i Sunderlands trupp I Premier League sedan i mars då han satt på bänken mot Chelsea. Enda speltiden den här säsongen är fem minuter i en reservlagsmatch mot Hull.

Publicerad 2008-10-12 kl 20:11
Annons
Annons
Annons