Prica med när Sunderland vände mot Sporting

Sunderland låg under med 1-0 i halvtid men vände och vann med 3-1 mot Sporting. Rade Prica fick göra ett inhopp.

Sunderland stod för en fin vändning när Sporting kom på besök. Gästerna ledde med 1-0 i halvtid efter mål av Ronny, men i den andra halvleken kom vändningen. Roy O’Donovan satte kvitteringen i den 52 minuten, vid ställningen 1-1 byttes också Rade Prica in.

Efter det satte försvararen Nyron Nosworthy sitt första mål någonsin för klubben när han nickade in 2-1 från nära håll. Bara en minut senare, i den 85:e minuten, satte Anthony Stokes matchens sista mål på retur sedan O’Donovan återigen testat Sportingmålvakten.

Publicerad 2008-07-21 kl 00:42