Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Pricarykten tonas ner

Från flera håll rapporteras Rade Prica vara mer eller mindre klar för Rosenborg. Men enligt uppgifter till fotbollskanalen.se på fredagskvällen är affären inte så långt gången som det verkar.

Under de senaste dagarna har det kommit rapporter från både England och Norge som säger att Rade Prica är nära en flytt till Rosenborg från Sunderland. Något som även fotbollskanalen.se har rapporterat om.

Nu har dock uppgifter inkommit till fotbollskanalen.se från såväl Norge som England som säger att en övergång inte är så nära som det kan verka om man följer rapporteringen i framförallt norska medier.

Tidigare ska danska klubbar ha försökt värva Prica från Sunderland men utan att lyckas. Att Prica är svår att lösa beror på att när han värvades från Danmark så var det en relativt stor investering för Sunderland.

Engelsmännen betalade cirka 25 miljoner kronor och skrev ett 3,5 år långt kontrakt med anfallaren.

Prica har en med nordiska mått mätt hög lön, och det faktum att han har 2,5 år kvar på sitt kontrakt gör att det är besvärligt för de nordiska lagen att få till en affär som är ekonomiskt möjlig.

Publicerad 2009-02-13 kl 21:48
Annons
Annons
Annons