Pukki spelade vidare med bruten tå: "Det var inte lätt"

Teemu Pukki blev målskytt i den första halvleken mot Leicester - och skadade sig.
Trots det spelade finländaren hela matchen.
- Han bröt sin tå i första halvlek, säger managern Daniel Farke enligt Sky Sports.
- Det var inte lätt men jag ville ge mitt allt, säger Pukki enligt Norwichs Twitter-konto.

Norwich parkerar i bottenregionerna av Premier League, och har bara Watford bakom sig. Men under lördagen kom åtminstone ett positivt resultat för laget. 1-1 borta mot serietvåan Leicester som har flugit fram på sistone.

Poängen kom efter att Teemu Pukki gett laget ledningen med ett väl avvägt avslut i den första halvleken. Norwich-managern Daniel Farke menar att det hade kunnat komma mer om det inte hade varit för en skada.

- Vi är lite oroade för han bröt sin tå i den första halvleken. Han tvingades spela den andra halvleken med mycket smärta. - Min känsla är att om han hade varit fullt frisk så hade han satt en av sina chanser i den andra halvleken. Men han vill spela vidare och han producerade ändå en bra insats vilket säger mycket om karaktären i mitt lag, säger Farke enligt Sky Sports.

Pukki riskerar nu att missa mötet med Wolverhampton nästa helg, även om Farke inte är särskilt orolig.

- Vi vet inte men han sa att det var rätt smärtsamt, och han måste träffa en läkare. Men vi är inte alltför oroliga eftersom han har en vecka nu för det att lugna sig, och han är från Finland så han är en stark kille. Jag är säker på att han kommer att vara fit till Wolves.

Inte heller Pukki oroar sig.

- Det var inte lätt att spela med en liten skada i den andra halvleken men jag ville ge mitt allt. Jag är inte oroad över att missa Wolves-matchen, säger anfallaren enligt Norwich Twitter-konto.

Publicerad 2019-12-14 kl 23:21