Pulisic tvåmålsskytt i Chelseas storseger

Chelsea fortsätter att hänga med i kampen om Champions League-spel nästa säsong.
På lördagskvällen tog de en stabil bortaseger i Londonderbyt mot Crystal Palace (1-4) när Christian Pulisic blev tvåmålsskytt.

Efter Champions League-segern mot Porto i veckan ställdes Chelsea mot Crystal Palace på bortaplan i Premier League under lördagen. Ett Londonderby som aldrig blev riktigt spännande.

Kai Havertz gav Chelsea ledningen redan efter åtta minuter med ett kyligt avslut i bortre hörnet. Två minuter senare assisterade Havertz till Christian Pulisic som tryckte upp bollen i nättaket.

Kurt Zouma ökade på till 0-3 när han nickade in en frispark med halvtimmen spelad. Christian Benteke reducerade för hemmalaget efter dryga timmen när han nickade in 1-3, men Pulisic dödade matchen helt när han satte sitt andra mål för kvällen med kvarten kvar.