Pyrrhusseger för Sebs Sunderland

Sebastian Larssons krisande Sunderland vann mot Reading. Men priset var högt. Tre spelare fick lämna planen skadade.

Ett heltaggat Sunderland tog ledningen redan efter tre minuter. Readings Adam Federici rensade bort en hörna, men den hamnade hos Sunderlands James McClean. Denne drog till direkt och bollen smet in i mål lågt vid den närmsta stolpen.

Det var även Sunderland som utökade och de gjorde det snyggt. Danny Rose spelade in bollen till Steven Fletcher som dock hade en försvarare och målvakten mellan honom och målet. Det stoppade dock inte Fletcher som klackade in 2-0 till Sunderland.

I matchens sista minuter kunde Sessegnon sätta det avslutande 3-0 målet efter att ha utnyttjat sin snabbhet och rundat Federici i Readings mål.

Segern blev dock dyrköpt för Sunderland då både Adam Johnson, Danny Rose och Johnsons ersättare, Phil Bardsley, tvingades kliva av på grund av skador. Det är ännu okänt hur allvarliga skadorna är.

Laguppställningar:

Sunderland: Mignolet - Colback, Rose, Cuellar, O'Shea - Gardner, Larsson, Johnson, McClean - Sessegnon, Fletcher

Reading: Federici - Cummings, Shorey, Pearce, Mariappa - Leigertwood, Tabb, McAnuff, McCleary - Hunt, Le Fondre

Följ matchen minut för minut via länken till höger!

Publicerad 2012-12-11 kl 22:42