Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

QPR:s ägare hyllar Hitler, Saddam Hussein och sågar demokrati

12å

Queens Park Rangers ägare Bernie Ecclestone kritiseras vida efter sitt uttalande där han bland annat hyllar nazistdiktatorn Adof Hitler.

Bernie Ecclestone har i första hand gjort sig känd som F1-boss, men han är även en av storägarna i den engelska fotbollsklubben Queens Park Rangers. Nu är han i blåsväder efter en rad uttalanden. Bland annat ska han i en intervju med The Times ha hyllat Adolf Hilter.
- Det kanske är fruktansvärt att säga. Men på många sätt var Hitler bra på det sättet att han kunde styra folk, och han var bra på få saker gjorda. Mot slutet kom han vilse, antingen vilseleddes så hade han den (agendan), så han var inte en väldigt bra diktator, säger han.

Han sågar dessutom demokratin i stort:
- Den har inte gjort mycket gott för många länder, det här landet (England) inkluderat. Politiker är för oroade över val. Vi gjorde en fruktansvärd sak när vi stödde idén att göra oss av med Saddam Hussein. Han var den enda personen som kunde styra det landet. Och det var samma sak med talibanerna. Vi går in i länder och utan att ha någon kunskap om kulturer. Amerikanerna trodde antagligen Bosnien var en stad vid Miami. Folk svälter i Afrika.

ANNONS

Hans uttalanden kritiseras nu på många olika håll.

Publicerad 2009-07-04 kl 19:35
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto