Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Raiola om United-affären: "Söker revansch på Guardiola"

Foto: tT

Zlatan Ibrahimovics affär med Manchester United verkar så gott som klar. Nu hävdar hans agent Mino Raiola att Zlatan i och med övergången söker revansch på sin före detta tränare. 
- Zlatan vill ha hämnd på Pep Guardiola, säger Raiola enligt Marca.

Pep Guardiola och Zlatan Ibrahimovic var inte direkt bästa vänner under tiden i FC Barcelona.

Zlatan kritiserade bland annat senare sin tränare i självbiografin 'Jag är Zlatan' där han skrev: "Jag skrek: Du har inga pungkulor. Du bajsar på dig inför Mourinho. Du kan dra åt helvete".

Nu kan de båda männen snart mötas igen. Pep Guardiola tar över Manchester City i sommar - samtidigt som det mesta tyder på att Zlatans nästa destination är hos City-rivalerna Manchester United.

Relationen mellan Guardiola och Zlatan är enligt Zlatans agent Mino Raiola en orsak till att svensken söker sig till England.

- Jag tror att han vill ha hämnd på Guardiola. Även om han inte lever för det eftersom man inte ska ha två gravar - en för honom och en för fienden, säger Raiola enligt spanska Marca och fortsätter: 

- Du lär dig mer av förluster än från segrar och Zlatan lärde sig mycket från vad som hände med Guardiola.

- Jag gillar inte heller Guardiola som person. Zlatan har sagt att han är en bra tränare och jag kan tänka mig det - men jag vägrar att erkänna det, säger Raiola enligt Marca.

Publicerad 2016-06-20 kl 17:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons