Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Raiola tror inte Zlatan ser slutet på karriären: "Kommer spela fem-sex år till"

Foto: Bildbyrån.

Zlatan Ibrahimovic rehabiliterar sig just nu från sin knäskada han ådrog sig i april och tros vara tillbaka tidigast i slutet av december.
Trots den svåra skadan tror inte svenskens agent att superstjärnan börjat se slutet på karriären.
- Han har så mycket i sig. Jag tror att han kommer spela minst fem-sex år till, säger Mino Raiola till Expressen.

I Europa League-mötet mot Anderlecht i april drog Zlatan Ibrahimovic på sig en allvarlig knäskada och för svensken pågår just nu rehabilitering.

Svenskens agent Mino Raiola menar i en intervju med Expressen att svensken är starkare nu än tidigare och att skadan inte var någon speciellt stor smäll för honom. Därför var det flera storklubbar som var ute efter Zlatan, trots skadan.

– Alla som känner Zlatan från hans förflutna ville ha tillbaka honom eftersom alla visste att den här skadan är en enorm skada för 99,9 procent av alla spelare, men ett litet hack i vägen för honom. Och alla visste att man inte kan betala pengar för hans kvalitéer, säger Raiola till tidningen.

Mino Raiola tror heller inte knäskadan gör att svensken kommer att sluta inom en snar framtid.

- Han har så mycket i sig. Jag tror att han kommer spela minst fem-sex år till. Jag låter honom inte sluta. Han måste jobba för mig nu. Jag har jobbat för honom i flera år. Nu är det min tur.

Det har tidigare gått rykten i utländsk media om att läkaren, Freddie Wu som opererade Zlatan, skulle vilja ha tillbaka honom efter hans karriär för att forska på svenskens knä. Något Mino Raiola nu bekräftar i intervjun med Expressen.

Han säger det. Han säger att han aldrig har sett ett så starkt och rent knä efter en så lång karriär som Zlatan har haft. Tänk alla smällar. Det här är en professor som tar hand om idrottare från hela världen och jobbar med ett amerikanskt fotbollslag. Han säger att han aldrig har sett något liknande på 40 år. Det är det bästa knät han någonsin har sett.

När tror du Zlatan avslutar karriären?
När tror du Zlatan avslutar karriären?
  • Han slutar efter årets säsong med Manchester United
  • Han spelar två säsonger till
  • Han spelar tre säsonger till
  • Han kommer att spela ännu längre
RÖSTA SE RESULTAT
Publicerad 2017-10-22 kl 09:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons