Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Raiola: Zlatan-comeback möjlig i januari - "Men det är svårt att säga"

Foto: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic sägs komma närmare en comeback, men enligt svenskens agent Mino Raiola lär det dröja.
Det sägs att han ska vara redo för en möjlig comeback i januari, men det är svårt att säga, säger Raiola till Gazzetta dello Sport.

Det har varit locket på från Manchester United och Zlatan Ibrahimovic om en exakt prognos på rehabiliteringen efter korsbandsskadan i april.

Men José Mourinho sa nyligen att man räknar med en återkomst i januari.

- Han kommer inte att vara redo för gruppspelsfasen i Champions League. Jag tror inte att det finns någon chans för det, sa portugisen och pekade på den "andra halvan av säsongen".

- När jag säger andra halvan av säsongen, normalt syftar vi på januari, efter jul, när transferfönstret öppnar igen. Men jag har ingen aning alls och jag tror att det rätta är att inte tänka på det alls och låta honom göra sitt jobb steg för steg och komma tillbaka när han verkligen är redo.

I en intervju med Gazetta dello Sport uttalar sig nu Zlatans agent Mino Raiola om stjärnans rehabilitering. Och Raiola menar att det tidigast blir en comeback i januari, men att även det inte är säkert.

Det går väldigt bra, allt så bra det kan gå. Det pratas om en möjlig comeback i januari, men det är svårt att säga. Vi kan inte förutse det.

Det var mycket diskussioner kring Zlatans framtid i somras, men enligt Raiola fanns det ingen tvekan.

- Jag är ärlig när jag säger att vår linje inte förändrades. Vi hade bestämt oss för att respektera det påbörjade projektet med Manchester United.

Zlatan själv kommenterade sin knäskada på ett Volvo-event i Göteborg under måndagen.

Knät är nästan bra. Jag vill att alla ska ha tålamod. När jag kommer tillbaka kommer världen att märka det, sa anfallaren.


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

 

Publicerad 2017-09-12 kl 10:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons