Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Raiolas attack på Klopp: ”En skitstövel”

Den frispråkige fotbollsagenten Mino Raiola slår till igen. ”Klopp är en skitstövel”, är hans omdöme om Liverpooltränaren.

Bakom det ligger Raiolas irritation över tyskens behandling av Mario Balotelli, som nu lämnat klubben på en fri transfer till Nice.

- I slutändan medgav Liverpoolledningen att Klopp inte gjorde rätt. Jag dömer honom inte som tränare, även om han i mina ögon inte är en fantastisk sådan, säger Raiola till La Gazzetta dello Sport, och fortsätter:

- Men det är som om det inte nått fram att vi talar om en människa. Mario har varit exemplarisk, han har aldrig beklagat sig, och tränat själv. Att säga att Klopp inte gjorde rätt är en underdrift, han var en skitstövel.

Balotellis aktier har sjunkit efter det ena misslyckade klubbytet efter det andra. Men Raiola är övertygad om att den 26-årige anfallaren hittar målet i Ligue 1.

- 20 mål, om han mår bra som nu så gör han garanterat 20 mål, svarar Raiola, som också ser ett större värde för den franska ligan med Balotellis ankomst.

- De som har rättigheterna till Ligue 1 borde ge en bonus till Nice. Utan Ibra tappade ligan 50 procent av sitt attraktionsvärde. Med Mario får man tillbaka i alla fall 30 procent.

Publicerad 2016-09-03 kl 10:02

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER