Ranegie utvisad - då förlorade Watford

Mathias Ranegie gjorde nyligen två mål för sitt Watford och blev stor hjälte. Desto värre på tisdagskvällen när anfallaren såg rött när laget förlorade.

Mathias Ranegie, här i Udinesetröjan

Mathias Ranegie fick förtroende från start i sitt Watford men tog inte till vara på förtroendet. Redan i den 19:e minuten visades han ut för vad som BBC beskriver som ett bråk efter att han själv orsakat en frispark.

Efter det hade Watford det tufft. Chris Brown gav hemmalaget Doncaster ledningen bara några minter senare med en nick. Ikechi Anya kvitterade förvisso i den andra halvleken men Watford skulle gå lottlösa. På tilläggstid kom 2-1, målskytt Billy Sharp från nära håll.

Publicerad 2014-03-11 kl 22:45