Rashford tvåmålsskytt i jubileumsmatchen - United körde över Norwich

Marcus Rashford gjorde sin 200:e match i United-tröjan mot Norwich.
Då visade han upp sig på från sin bästa sida.
Anfallaren nätade två gånger i 4-0-vinsten.

Efter tre matcher, varav två förluster, i rad utan seger ställdes Manchester United mot Norwich i Premier League. Då studsade Victor Nilsson Lindelöf och hans lagkamrater tillbaka, mycket tack vare Marcus Rashford som gjorde sin 200:e match i Manchester United-tröjan.

Manchester United inledde piggt och var det spelförande laget under den första delen av matchen och efter lite mer än 25 minuters spel fick man utdelning. På ett precist inlägg från Juan Mata höll sig Marcus Rashford framme och stötte dit 1-0. Men anfallaren var inte nöjd där.

I den andra halvleken utökade Manchester United sin ledning. I den 50:e minuten tog Brandon Williams en löpning i djupled. Väl framme i straffområdet kom Norwich-målvakten Tim Krul sent ut och gjorde ned vänsterbacken. Straff tilldömdes och den förvaltade Marcus Rashford på bästa sätt. 2-0, och det var Rashfords 19:e mål för säsongen på 30 matcher.

United kom dock att utöka sin ledning än mer. Ett par ynka minuter senare efter 2-0-målet slog Juan Mata, som assisterade till 1-0-målet, åter ett precist inlägg och i straffområdet nådde Anthony Martial högst och knoppade in 3-0.

Med dryga kvarten kvar fastställde Mason Greenwood slutresultat 4-0 då talangen pricksköt in bollen bakom Tim Krul.

Segern innebär att Manchester United nu är femma i Premier League på 34 poäng. Norwich å sin sida är sist på 14 poäng. Härnäst ställs United mot Wolves i FA-cupen.

Manchester United: De Gea - Wan Bissaka, Nilsson Lindelöf, Maguire, Williams - Fred, Matic - Pereira, Mata, Rashford - Martial.

Norwich: Krul - Aarons, Zimmermann, Hanley, Byram - Tettey, Vrancic - Emi, McLean, Cantwell - Idah.