Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Redknapp ångerfull: "Jag kunde ha tagit van Bommel"

Mark van Bommel kunde ha hamnat i Tottenham, enligt Harry Redknapp.
- Jag kunde ha tagit honom, säger Spurs-managern.

Mark van Bommel gick under silly season från Bayern München till Milan helt gratis. Nu menar Tottenhams Harry Redknapp att van Bommel kunde hamnat i London i stället.

- Jag kunde ha tagit van Bommel. Det var förmodligen ett misstag att inte göra det. Det var ett svårt beslut, säger Redknapp enligt ESPN.

- van Bommel var gratis, och nu har han skrivit på ett femmånaderskontrakt med Milan. Han är väldigt erfaren och har spelat Champions League-final och VM-final. Det är en riktigt bra spelare, men så kan det gå. Vi kanske återkommer till honom.

Spurs-managern menar vidare att han överraskades av silly seasons höga transfersummor, men att han inte är orolig för att hans Tottenham inte ska hänga med de rikare klubbarna.

- Jag hörde mig för om Edin Dzeko förra året och då ville de ha 50 miljoner pund. Det var för dyrt. Nu gick han för 27 miljoner pund som ser billigt ut i jämförelse. 70 miljoner pund för Ronaldo verkar inte så dyrt nu heller. Och hur mycket är Messi värd? Han måste vara värd en miljard pund.

- Vi kan dock vara med och tävla - vi har bra spelare i vårat lag. Gareth Bale är värd 50 miljoner pund.

Publicerad 2011-02-05 kl 14:14

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER