Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Redknapp budar på Olsson - WBA nobbar

Harry Redknapp vill ta Jonas Olsson till QPR. Klubben har lagt ett bud på 55 miljoner kronor. Men West Bromwich har nobbat.
- Inga kommentarer till specifika bud, säger Olssons agent Martin Dahlin till fotbollskanalen.se.

Som Tottenhamtränare ville Harry Redknapp värva Jonas Olsson. Nu försöker engelsmannen igen. Enligt Sky Sports har QPR gett ett bud på 55 miljoner kronor för den reslige försvararen. Men West Bromwich har tackat nej till budet.

Redknapp har försökt att locka till sig Olsson förut. Det var i maj 2012 som Spurs uppgavs ha bjudit drygt 30 miljoner för 29-åringen. Den gången blev det ingen affär – och bara någon månad senare slutade Harry Redknapp som manager i Tottenham.

När sedan Olsson förlängde sitt kontrakt med fyra år i höstas tystnade de flesta transferspekulationerna kring honom. Fram till nu.

- Jag kan inte kommentera specifika klubbar eller bud, men det är väl inte särskilt förvånande. De flesta tränarna i Premier League skulle säkert vilja ha honom i sitt lag, säger Martin Dahlin till fotbollskanalen.se.

WBA-bossen Steve Clarke har vid upprepade tillfällen förklarat att Olsson inte är till salu men för några veckor skrev Expressen att Olsson har en friköpsklausul i sitt kontrakt. Det innebär att West Bromwich måste acceptera bud över ett visst belopp.

Publicerad 2013-01-10 kl 11:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons