POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Redknapp: ”City har spelare klara som kommer blåsa skallen av er”

Harry Redknapp tror att Champions League-spel framöver är uteslutet. Manchester City kommer köpa sig till en plats år efter år.
- De har obegränsade resurser att köpa vem de än vill, säger han enligt the Guardian.

Tottenham fick den här säsongen smaka på Champions League-spelet och tog sig så långt som till kvartsfinal, där Real Madrid blev för svåra. Framtill jul hade laget dessutom en bra chans att ta en Champions League-plats även till nästa år, men för många oavgjorda resultat har gjort att laget hamnat efter Manchester City – som har chansen att säkra åtminstone en fjärdeplats när lagen möts under tisdagskvällen.

Och då är det slut på Champions League-spelet för Tottenham menar Redknapp, mer än bara för nästa säsong.

- Jag känner personer på rätt positioner i City som har sagt att ”det enda vi inte kunnat erbjuda är Champions League”. Men nu säger de att de redan har en eller två spelare klara som kommer blåsa skallen av er. De kommer inte sluta förrän de vunnit ligan och Champions League.

- De behöver inte pengarna. Mannen från Abu Dhabi har så mycket att… det är inte ens pengar för honom, eller hur? De har en stark trupp som bara kommer bli starkare för att de har obegränsade resurser att köpa vem de än vill och de kan betala lönerna. De har spelare som tjänar £200 000 per vecka. Det är galet. Det är en annan värld.

Att Tottenham ska ta en Champions League-plats på något annat lags bekostnad nästa säsong, tror inte heller Redknapp på.

- Som jag sagt en miljon gånger, vilket lag ska ramla ur topp fyra? Jag tror inte Manchester United eller Chelsea gör det. Arsenal har varit där vartenda år. Man City kommer förmodligen spendera ytterligare 200 miljoner pund i sommar, Liverpool kommer förstärka, så det blir väldigt svårt att ta sig in bland de topp fyra. Väldigt, väldigt svårt.

Publicerad 2011-05-10 kl 16:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå