Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Redknapp gav inte Tottenham någon chans

Kunde något lag bryta sig in bland ”Big four”, var frågan innan säsongen. Inte Tottenham, trodde Harry Redknapp.
– I början av säsongen var City det enda lag jag kunde se bryta sig in, säger han till the Guardian.

Igår säkrade Tottenham något överraskande den sista Champions League-platsen, vilket alltså innebär att de får kvala till den prestigefulla turneringen nästa säsong. Lagets manager Harry Redknapp säger nu att han aldrig kunde se laget placera sig så högt, innan säsongen.

– Realistiskt sett var en topp sju-placering det bästa jag kunde se för oss.

Harry Redknapp anlände till Tottenham under inledningen av förra säsongen. Då var situationen en annan. Efter en miserabel start låg laget på nedflyttningsplats, och Redknapps jobb var att ta laget ur det prekära läget.

– När jag kom hit tror jag att Daniel Levy (ordförande) var rädd att bli relegerade. Det var tidigt på säsongen men de hade bara två poäng vid den tiden och Daniel var rädd för att vi skulle hamna i en nedflyttningsstrid och det var vi under en lång tid förra året.

Peter Crouch gjorde matchens enda mål när Tottenham alltså slog Manchester City med 1-0 igår. Efter slutsignalen firade spelarna genom att hälla en stor tunna isvatten på Redknapp.

– Det droppar fortfarande av mig, sa han en halvtimme senare. Spelarna är överlyckliga och jag tycker att vi förtjänade segern.

Publicerad 2010-05-06 kl 13:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons