POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Redknapp: "Sterling är inte redo för Real Madrid"

Raheem Sterling har verkligen satt sig själv i centrum de senaste veckorna då han bland annat ska ha tackat nej till en veckolön på 100 000 pund. Den förre Liverpool-stjärnan, Jamie Redknapp, tycker att Sterling skulle göra sig själv en tjänst genom att skriva nytt kontrakt med Liverpool.

Raheem Sterling har den senaste veckorna hamnat i blåsväder då han setts röka vattenpipa och inhalera lustgas på sin fritid.

Något som Liverpools tränare Brendan Rodgers inte varit alltför belåten över.

- För mig är det inget som en professionell toppspelare bör göra. Så enkelt är det. Men jag kommer prata med honom.Vi vill ha spelare som är professionella och som bara koncentrerar sig på fotbollen, sa Rodges om incidenten.

Den förre Liverpool-mittfältaren, Jamie Redknapp, var själv en av de dyraste unga spelarna i England och vet kanske hur det känns att vara påpassad även utanför planen.

- Raheem har gjort en larvig sak. Men han är inte ensam, Jack Wilshere gjorde en liknande grej för ett tag sedan, men det är glömt nu, säger Redknapp enligt The Mirror.

Sterling har ännu heller inte förlängt sitt kontrakt med klubben och ska ha tackat nej till en veckolön på 100 000 pund och Redknapp menar att Liverpool-anfallaren skulle göra sig själv en tjänst genom att skriva på ett nytt kontrakt med klubben.

- Problemet är att det inte är idealiskt att vara i den kontraktssituation som Sterling befinner sig i just nu. Han gör sig själv inte direkt en tjänst genom att tacka nej till en veckolön på 100 000 pund, fansen gillar inte sådant, menar Redknapp.

Den förre Liverpool-stjärnan tycker inte att Sterling är redo för att lämna Liverpool för Real Madrid eller Barcelona.

- Han är för ung att gå till Real Madrid eller Barcelona, han behöver ytterligare ett par år med en talangfull tränare som Rodgers. För tillfället så kan jag inte se fördelarna med att inte skriva ett nytt kontrakt. Jag tror han kommer stanna, säger Redknapp.

Publicerad 2015-04-15 kl 13:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå