Redknapps triumf - nollade sin gamla klubb i derbyt

Londonderbyt på Loftus Road fick en rykande start.

Men målvakten Julio Cesar räddade QPR till oavgjort mot Tottenham.

Det blev mållöst, 0-0, i managern Harry Redknapps första möte med Spurs sedan han lämnade klubben. Men redan efter fem minuter var QPR nära att hamna i underläge när Jermaine Defoe fick iväg ett stenhårt skott som Julio Cesar tack vare en ypperlig fingertoppsräddning kunde styra ut i stolpen.

I den efterföljande sekvensen hamnade bollen hos Adebayor, men återigen var förre Intermålvakten Cesar snabbt på plats och fredade sitt mål. Lysande start från hans sida!

I en kontring några minuter senare var det nära mål åt andra hållet. Men Shaun Wright-Phillips fastnade på en back och fick bara hörna efter ett finfint läge.

I andra halvlek uteblev de riktigt vassa chanserna, och nu klättrar Queens Park Rangers så sakteliga i tabellen. Från att ha varit helt uträknade under Mark Hughes ledning har man nu "bara" fyra poäng upp till rätt sida nedflyttningsstrecket.

QPR: Julio Cesar, Onuoha, Hill, Nelsen, Da Silva, Mbia, Park, Derry, Wright-Phillips, Taarabt, Mackie.
Bänken: Green, Ferdinand, Cisse, Ben Haim, Faurlin, Bothroyd, Campbell.

Tottenham: Lloris, Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton, Lennon, Dembele, Sandro, Bale, Adebayor, Defoe.
Bänken: Friedel, Dempsey, Huddlestone, Parker, Sigurdsson, Assou-Ekotto, Caulker.

Publicerad 2013-01-12 kl 15:42