POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Redknapps utspel: ”Wenger är galnast av alla”

Harry Redknapp förstår sig inte på dem som kritiserar Wenger. Samtidigt menar han att fransmannen är heltokig på matcherna.
- Han hoppar omkring mer än någon annan nuförtiden, säger Redknapp inför derbyt.

Tottenhams manager Harry Redknapp har inte gjort sig känd som en tränare som håller igen på presskonferenser. Inför mötet med Arsenal på onsdagskvällen fick han frågor om Wenger, och satte igång och snacka om sin kollega, som under sina första år i Arsenal var iskall på sidlinjen – men nu är värsta av alla.

- Han brukade kallas för professorn, när han satt där på bänken som en schackmästare. Alla andra idioter hoppade upp och ner, ropade och skrek och Arsene satt bara där och studerade allt som hände på planen, säger han enligt the Sun.

- Sedan började de förlora och nu är han galnast av alla. Han hoppar omkring mer än någon annan nuförtiden. Det är vad som händer med dig, det drabbar oss allihopa. Det är pressen.

Redknapp menar att han förstår Wengers reaktioner, efter all den dramatik som Arsenal utstått under säsongen – som när man tappade sin ledning mot Liverpool tolv minuter in på stopptiden i lördags. Däremot förstår inte Redknapp folk som kritiserar Wenger, utan menar att Arsenal-managern bevisat tillräckligt.

- Jag förstår inte alls kritiken mot Wenger men det är väl vad man förväntar sig i fotboll, man får det nuförtiden. Om han blir arg över det så förstår jag honom, det hade jag också blivit.

- Om man förlorar ett par matcher så ringer folk in och säger ”de var usla idag, de var helt värdelösa”, när de inte ens var på matchen, utan lyssnade på radion eller var och handlade med sin fru. Jag lyssnar inte på dem. Jag slår på radion och lyssnar på Magic FM i stället. Jag vill ha musik. Jag vill inte lyssna på en hög idioter. De måste ha sorgliga liv.

Publicerad 2011-04-20 kl 17:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå