Roy Hodgson vara nära att få en drömstart på sitt nya jobb.
Men efter en målvaktsmiss fick tränarens Liverpool bara 1-1 mot Arsenal.

Med bara tilläggstid kvar att spela kom hemmalagets enda misstag.
Det stod målvakten Pepe Reina för.

Spanske målvakten attackerades av Marouane Chamakh, och när Reina sedan vände sig om för att greppa bollen som kom från en stolpträff slutade det med att han i stället stötte in Arsenals kvitteringsmål i egen bur. Det målet innebar 1-1 - vilket även blev slutresultatet.

Dessförinnan hade nye tränaren Roy Hodgson, som tidigare tränat Halmstad, Örebro och Malmö FF, sett en inledande halvlek där Liverpool mest fick inrikta sig på att spela försvar då Arsenal hade det mesta av bollen. Men trots stort bollinnehav lyckades inte Londonlaget skapa några direkta målchanser.

I den andra halvleken såg det annorlunda ut på Anfield.
Liverpool lyfte upp laget lite mer och Arsenal hade inte bollen lika ofta som i första.
Ganska omgående gav det resultat.

Redan en minut efter pausvilan hittade Javier Mascherano David Ngog med en djupledsboll. Avslutet var distinkt. Med kraft dunkade Liverpoolanfallaren upp bollen i målvakten Manuel Almunias första kryss.

Hodgson reagerade på att nedtonat sätt och valde att kallt sitta kvar på avbytarbänken.
Den rutinerade 62-åringen tog inte ut något i förskott - vilket han i slutändan gjorde rätt i.

Publicerad 2010-08-16 kl 17:22