Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Rodgers: "Jag är inte så arrogant att jag tror att jag sitter säkert"

Foto: SCANPIX

Liverpool har bara tagit en poäng på de senaste fyra matcherna och den hårt ansatte tränaren, Brendan Rodgers, erkänner att han inte sitter säkert.
- Vi måste börja vinna, säger han enligt Daily Mail.

Liverpool förlorade mot Crystal Palace med 3-1 igår och hamnar allt längre efter toppen i Premier League och Brendan Rodgers medger att de måste börja vinna snart igen och att han inte sitter säkert.
- Jag är inte så arrogant att jag tror att jag sitter säkert. Alla tränare skulle säga att det krävs segrar och resultat, inte minst på det sätt vi har utvecklats som klubb, säger Rodgers enligt Daily Mail.

Rodgers menar att han har en bra och ärlig relation med ledningen och att det största ansvaret till att det gått dåligt ligger hos honom själv.
- Jag har en utmärkt kommunikation med ledningen. Vi har varit ärliga mot varandra och vi måste börja vinna.

- Förutom den här perioden så har våran utveckling varit bra och snabb. Men det råder inget tvivel om att vi måste börja visa resultat. Det största ansvaret ligger på mig, säger Rodgers.

TV experten och den förre Liverpool-spelaren, Jamie Carragher var hård i sin kritik efter förlusten mot Crystal Palace.
- Det är något som inte står rätt till. De blir fysiskt utmanövrerade ur matcherna. I slutet på förra säsongen när de spelade mot Crystal Palace sa vi att de var mentalt svaga och nu är det samma sak igen. Inget har förändrats, menade Carragher.

- Det spelar ingen roll att de lagt över en miljard på nyförvärv, de är fortfarande mentalt veka. Det finns ingen ledarskap på planen, säger Carragher.

Liverpool ligger för närvarande bara på en tolfte plats och har hela arton poäng upp till serieledande Chelsea. Man har trots allt bara fem poäng upp till en fjärdeplats vilket kanske är en liten tröst.

Publicerad 2014-11-24 kl 09:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons