Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Rodgers: "Jag tar på mig det fulla ansvaret"

Foto: Bildbyrån.

Efter tre raka förluster hänger Brendan Rodgers löst i Liverpool. Managern var självkritisk efter tappet mot Crystal Palace.
- Jag tar på mig hela ansvaret för det som hände, säger han.

Det började utmärkt för gästerna på Selhurst Park när Rickie Lambert satte 0-1 redan efter ett par minuter av söndagsmatchen. Men Palace kvitterade, och i slutet av andra halvleken fullbordade de sin vändning med två snabba mål till 3-1.

Därmed tvingades Liverpool inkassera sin tredje raka förlust i ligan, fjärde raka totalt, och fansens missnöje gentemot Brendan Rodgers blir allt mer intensivt. En titt på tränarens segerfrekvens visar segrar i 52,43 procent av matcherna, vilket kan jämföras med den utskällde David Moyes som stod på 52,94 när han fick sparken från Manchester United.

Brendan Rodgers medger att saker och ting inte står rätt till inom laget för stunden.

- Vi har dåligt självförtroende och har tappat i både tempo och intensitet den senaste tiden. Det är helt enkelt så att vi inte kan skylla på någon annan än oss själva för att det ser ut som det gör, säger han.
- Som manager tar jag på mig det fulla ansvaret.

Han förklarar att Liverpool har som målsättning att bygga upp en tajtare och mer resolut defensiv, vilket kan behövas, inte minst med tanke på de många tappade ledningarna som laget drabbats av den här hösten.

- Ofta gör vi mål och ser ut att vara trygga, men sedan har vi förlorat i alla fall. Vi jobbar för att försvara oss bättre, vi försöker att vara kompakta, men idag var vi inte så bra som vi behöver vara.
- Vi har många unga spelare och spelare som nyligen kommit till klubben. Det kan vara en förklaring, men vi måste vara bättre än så här.

Publicerad 2014-11-23 kl 18:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons