Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Rodgers slår tillbaka:"Får inte spela för Liverpool"

Foto: Scanpix

Luis Suarez och Brendan Rodgers.

Luis Suarez senaste utspel har fått managern Brendan Rodgers att tappa tålamodet. Anfallaren får inte träna med laget, men kommer inte att säljas.

– Vi säljer honom aldrig till Arsenal, säger klubbens ordförande, John Henry, enligt The Mirror.

Luis Suarez vara eller icke vara i Liverpool rullar vidare. Under tisdagen gick anfallaren ut med att Liverpool lovat honom att han skulle få lämna, och att det finns inskrivet i hans kontrakt. Nu slår klubben tillbaka.

– Vi säljer honom aldrig till Arsenal, säger klubbens ordförande, John Henry, enligt The Mirror.

– Han är tvungen att göra ett antal saker innan han kan spela för Liverpool igen. Det handlar om respekt, det är det enda vi begär, säger lagets manager, Brendan Rodgers enligt The Mirror.

Arsenal har tidigare lagt ett bud på 402 miljoner kronor, precis över stjärnans utköpsklausul enligt Suarez själv. Det håller dock klubben inte med om, och Rodgers använder mycket hårda ord när han beskriver tilltaget.

– Jag kommer att agera kraftfullt på detta. Det handlar om total respektlöshet mot klubben. Respektlöshet mot en klubb som gett honom allt, precis allt, säger Rodgers.

– Liverpools väg handlar om att vara fullständigt engagerad och slåss för tröjan man bär. Det handlar också om värdighet och att uppträda på ett värdigt sätt när man pratar om klubben. Det handlar om enighet. Om någon spelare bryter mot de värderingarna får han ta konsekvenserna, fortsätter Rodgers.

Att han ska ha lovat Suarez att denne skulle få lämna om klubben inte skulle ta sig till Champions League vill han inte alls kännas vid.

– Det gavs inte några löften och vi har inte brutit några löften.

Suarez har därmed hamnat i en besvärlig sist med en klubb som inte vill sälja honom, men inte heller vill låta honom spela. Rodgers bekräftade även att Suarez inte ens kommer att träna med laget under den närmaste tiden och att någonting måste förändras för att han ska få göra det igen.

Publicerad 2013-08-08 kl 00:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons