Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Rodgers: "Vi har saknat Sturridge"

Foto: Scanpix

Mario Balotelli och Daniel Sturridge.

Tillbaka efter fyra månader i sjukstugan.
Daniel Sturridge, 26, behövde bara tolv minuter för att hitta nätet.
– Han rörde sig naturligt till läget, det är något vi har saknat - den farten och det målsinnet, säger Liverpool-tränaren Brendan Rodgers till Sky.

Daniel Sturridge har inte spelat sedan i början av september, då för landslaget. Hans senaste match för Liverpool var i augusti.

Så när den inbytte anfallaren bara behövde tolv minuter på sig för att hitta nätet igen kunde Anfields besökare andas ut. Tränaren Brendan Rodgers hyllar både Sturridges avslut och Philippe Coutinhos passning.

– Det är precis vad man vill ha när man varit borta så länge. Han rörde sig naturligt till läget, det är något vi har saknat - den farten och det målsinnet. Ni har sett honom där ute i 25 minuter och han kunde ha gjort fler mål, säger han till Sky.

– Hans förstatouch var briljant och det är vad han kan. Det var ett fantastiskt avslut och fint för honom att vara tillbaka och göra mål direkt.

Nu gör många jämförelsen med Mario Balotelli. Daniel Sturridge har gjort två mål fyra matcher och 292 minuter den här ligasäsongen. Balotelli har noll mål på 759 minuter.

Publicerad 2015-02-01 kl 06:30

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER