Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Rodgers:"Suarez kan förstöra vår säsong"

Foto: Scanpix

Luis Suarez och Brendan Rodgers.

Luis Suarez vara eller icke vara i Liverpool har skapat mängder av rubriker. Nu är Rodgers rädd att det ska förstöra Liverpools säsong.

– Jag kommer inte att prata mer om honom, säger Rodgers enligt The Guardian.

Liverpool och Brendan Rodgers satsar på att ta en plats i Champions League. Då är Rodgers rädd att alla rykten om Suarez kommer att förstöra deras chanser.

– Spelarna har jobbat mycket hårt och vi är alla mycket motiverade den här säsongen. Jag kan inte låta någonting avleda oss från det, säger Rodgers enligt The Guardian.

I ett försök att få slut på spekulationerna meddelade även Rodgers att han inte kommer att prata om Suarez förrän han är tillgänglig som startspelare. Suarez är avstängd i de första sex matcherna av säsongen på grund av att han bet motståndaren Branislav Ivanovic under en match.

– Jag vill koncentrera mig på de spelare som är tillgängliga till helgens match, så jag kommer inte prata mer om Suarez tills han är tillgänglig för spel. Av respekt för de spelare som jobbat hårt de senaste månaderna kommer jag inte svara på fler frågor om Luis Suarez, säger Rodgers.

Under torsdagen kom det fram uppgifter om att Suarez ska ha gjort en helomvändning och meddelat att han tänker stanna i Liverpool. Anfallaren ska senare under torsdagskvällen dock dementerat de uppgifterna.

Publicerad 2013-08-16 kl 00:18
Annons
Annons
Annons