Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Ronaldos vän: Han vet inte vad som händer

Soppan Cristiano Ronaldo rullar vidare. Och nu är det ”en vän” till Manchester United-stjärnan som uttalar sig i spanska AS om en möjlig övergång till Real Madrid.
- Han vet inte vad som händer, säger vännen till tidningen.

Inte en dag utan ett nytt Ronaldo-rykte. I dag citerar AS att ”vännen” ”Jose”, som är på semester med Ronaldo. Enligt denne vet inte stjärnan själv vad som händer i höst och om han ska spela för Manchester United eller Real Madrid.

- Cristiano kommer inte säga något för han kan inte säga någonting. Sanningen är att, idag, vet han ingenting om vad som kommer hända, säger vännen.
- Självklart åker han till Manchester United och Cristiano kommer träffa Alex Ferguson.

Semestern är nu över.

- Vi återvänder imorgon (söndag) till Portugal, men han kommer åka till Manchester den här veckan för att Cristiano behöver en fotledsoperation. Angående Real Madrid, det finns inget konkret, så vi kan inte säga något.

- Han vet att den 17:e måste han återvända till Manchester och det enda som är klart är att Cristiano har ett kontrakt med United. Han är väldigt tystlåten, det är okej och sanningen är att det finns lite han kan göra.

The Mirror skriver att Real Madrid är redo att lägga ett bud på hisnande 850 miljoner kronor för Ronaldo och har bett honom be att få bli såld.

Publicerad 2008-07-06 kl 11:46
Annons
Annons
Annons