Rooney byttes in - hyllades av fansen

16.00
Manchester United-Wigan 2-0
45' Evra, 77' Hernandez

Som väntat började Wayne Rooney på Manchester Uniteds bänk mot Wigan.
Från sin bänkplats fick han se Patrice Evra avsluta den första halvleken med att sätta Uniteds ledningsmål.

I den andra halvleken fick fansens vad de väntat på - Wayne Rooney ersatte Frederico Macheda och fick stående ovationer, men också spridda burop. Kanske kom dessa dock från motståndarnas fans.

Därefter gjorde Wigan sitt för att döda eventuell spänning när Antolin Alcaraz drog på sig sin andra varning i den 59:e minuten och Hugo Rodallega bara två minuter senare stod för en galen tackling som gav honom direkt rött kort.

Nio Wiganspelare kunde inte stå emot utan Javier Hernandez satte 2-0 med en språngnick i slutet av matchen.

Publicerad 2010-11-20 kl 17:58