Rooney lyste i mörkret - återigen hjälte för United

Manchester United ställde upp med Wayne Rooney och Robin van Persie i anfallet för första gången på länge. Och för andra matchen på raken stod Rooney för samtliga mål.

Wayne Rooney gjorde matchens enda mål mot Fulham.

Det var en händelserik första halvlek på Craven Cottage. Manchester lyckades pricka både stolpen och ribban utan att få in ett mål samtidigt som Fulham hade en stolpträff och också förblev mållöst.

Strax innan halvtidsvilan drabbades arenan även av ett strömavbrott då hela arenan slocknade och tvingade matchen att ta ett uppehåll. Matchen kom igång igen efter nästan 10 minuter - men det gjorde inte målskyttet.

Det dröjde länge men i matchens 79:e minut kom det efterlängtade förstamålet. Och det var serieledande United och Wayne Rooney som hittade rätt. Anfallaren bredsidade behärskat in 1-0 i bortre hörnet. Målet var även Rooneys tredje den här veckan.

I onsdags stod engelsmannen för båda Uniteds mål när man besegrade Southampton.

Tack vare Rooneys målsuccé rycker nu United åt sig en tiopoängsledning i Premier League. Avståndet kan dock krympas efter Manchester Citys match mot Liverpool på söndag.