Rooney satte två nya när United sänkte Fulham

David Elm var magsjuk och fick se sitt Fulham blev totalt utmanövrerat borta mot Manchester United. Wayne Rooney satte in en högre växel i den andra halvleken och lyckades slå Roy Hodgsons mannar med 3-0.
1-0 46' Rooney
2-0 84' Rooney
3-0 89' Berbatov

Efter att ha blivit utspelade senast lagen möttes hade United inga som helst problem med Fulham på hemmaplan. I höstas var det omvända siffror på Craven Cottage och många trodde nog att Fulham kunde skrälla igen efter 0-0 i paus på Old Trafford. Wayne Rooney hade däremot andra tankar och efter att Nani kommit loss på sin vänsterkant och i vanlig ordning serverat engelsmannen, kunde skyttekungen bara sätta foten till och helt plötsligt var ledningsmålet ett faktum.

I slutet av matchen gjorde Rooney sedan sitt 25:e mål i Premier League den här säsongen efter snyggt förarbete av Dimitar Berbatov. Det har för övrigt ingen engelsman gjort sedan Kevin Philips glada dagar i Sunderland säsongen 99/00.

Koreanen Park trollade sedan runt på sin kant någon minut senare och efter ett kanoninlägg nickade Berbatov in slutresultatet 3-0.

United tar nu återigen ledningen i ligan, två poäng före Chelsea dock med en match mer spelad.