Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Rooney vill glömma turbulensen: Jag är bara människa

Wayne Rooney har haft stora problem, på planen och bredvid, den senaste tiden. Nu vill han glömma det hela.
- Jag blir också sårad, säger han till Sky Sports.

Manchester Uniteds stora stjärna Wayne Rooney har varit under isen en period. I ligaspelet har han inte kommit igång ännu och det har kopplats samman i media med en prostitutionsskandal där Rooney anklagas för att ha köpt sex under tiden hans fru var gravid med parets barn.

Men faktum är att Rooney varit ur form långt innan dess. Efter den makalösa tidiga våren i Champions League och ligan skadade sig anfallaren och när han kom tillbaka var han ur form. I VM gick det riktigt dåligt och Rooney själv känner att just det var väldigt tungt.
- Det var ett dåligt VM. Jag kom inte upp i den formen jag skulle vilja. Man försöker glömma det och gå vidare men självklart är det svårt. När man åker till världens största turnering vill man visa upp sig och vi gjorde inte det, jag gjorde det inte heller, säger han till Sky Sports.

Nu känner han att all mediehysteri kring honom slagit hårt mot honom som person.
- Jag är bara människa. Jag blir också sårad men jag måste ta mig igenom det här och komma tillbaka till att spela den fotbollen jag kan spela.

Lösningen? Att hitta formen på planen, enligt Rooney.
- Jag vet att jag kan bättre så jag hoppas få en rad matcher på raken i laget. Om jag får det är jag säker på att jag kommer tillbaka till bästa form. När du inte är på topp behöver du spela och göra enkla saker, då kommer formen att bli bättre.

Publicerad 2010-10-02 kl 13:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons