Rooneymål när United vann enkelt

Manchester United stormar mot ännu en ligatitel efter kvällens seger mot Fulham. Paul Scholes gjorde ettan, Dimitar Berbatov tvåan, och Wayne Rooney hann knappt bli inbytt innan han hade punkterat matchen med sitt 3-0-mål.

Efter den första halvleken ledde Manchester United med 2-0 efter mål av Paul Scholes och Dimitar Berbatov. Men det hade kunnat vara betydligt större siffror med tanke på att gästande Fulham inte hade någonting att sätta emot serieledaren. Hade det inte varit för otaliga missade chanser och två bortdömda mål för offside, hade matchen redan varit avjord efter 45 minuter.

Istället fick Wayne Rooney, tillbaka från skada, stå för det slutliga avgörandet. I den 61:a minuten bytte han av Berbatov och två minuter senare var han inskriven i målprotokollet efter att ha styrt in en skottpassning vid den bortre stolpen.

Publicerad 2009-02-18 kl 23:29